Project Description

SQL server migratie De Stap Gent

Gentse VZW nam met ons contact op voor de migratie van hun SQL server. De database werd op dat moment gehost door een webbureau dat zijn datacenter definitief sloot. Hierdoor was De Stap Gent genoodzaakt om een andere oplossing te vinden. In hun zoektocht kwamen zij bij ons uit.

In een overleg werden de verschillende opties uitgelegd, waarbij de voor- en nadelen werden afgewogen.

Na dit verkennend gesprek en het testen van de database, werd gekozen om de SQL server migratie uit te voeren naar het cloudportaal Windows Azure.

Hierbij zette wij die zelfde week nog de Cloudserver op Windows Azure klaar om de migratie uit te voeren. Op het onderling afgesproken tijdstip voerde wij de migratie zonder problemen en met succes uit.

Maar wij voerden niet alleen een SQL server migratie uit voor deze Gentse VZW. Op  voeren wij op geregelde basis de aanpassingen van hun database door.

Heeft u ook een SQL server migratie project of wil u een cloud server opzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis analyse.

Klant: De Stap Gent
Project: IT Consultancy – IT support – Windows Azure
Voordelen: Transparantie, snellere support, Efficiënter, Betere communicatie
Diensten: Database migratie, IT documentatie, Back-up management, monitoring, Support & ondersteuning, Cloud Diensten, Cloud infrastructuur