Project Description

Server onderhoud AIP

Net-ICT ondersteunt AIP bij het beheren van hun servers met proacief server onderhoud.  Naast het proactieve onderhoud, ondersteunen wij hen in het onderhoud van hun ICT Infrastructuur. Ons werk bestaat uit het beheren van de licenties, monitoren van de servers en het bieden van ICT consultancy.

Bij een proactief server onderhoud gaan wij de server op regelmatige basis controleren op cruciale indicatoren. Zodat het uitvallen van de server tot een minimum wordt herleid. Door de regelmatige controle zorgt proactief server onderhoud  voor een toename in stabiliteit en het verlagen van de downtime.  Proactief server onderhoud is essentieel voor alle bedrijven die willen vermijden dat u op een dag met een defecte server, of erger nog, met verlies aan gegevens geconfronteerd wordt.

Daarnaast zorgt deze proactieve monitoring en onderhoud voor een daling van de ICT support kosten.

Heeft uw onderneming nood aan server monitoring of moeten u server onderhouden worden? Wilt u weten of Azure Cloud servers voor u bedrijf een goede oplossing zijn? Neem nu contact met ons op voor een gratis audit, dan zoeken wij dit voor u uit.

Klant: AIP NV
Project: Managed Support
Voordelen: Samenwerking, Beschikbaarheid, Flexibiliteit, Behoud de controle
Diensten: Managed Support & ondersteuning, ICT Consulting, ICT Strategy, ICT Infrastructure, ICT Audit, Cloud Diensten, Server monitoring, Licentiebeheer.