Project Description

Cloud Infrastuctuur Zero Emission Solutions verhoogde flexibiliteit en collaboratie

De nieuwe locatie werd voorzien van een vaste bekabeling en werden er File – , Terminal – , Back-Up – , Print server en Active Directory opgezet. Zo ZES beschikt over een volledige ICT infrastructuur met de nodige beveiligingen en policies , zodat de data communicatie op een eenvoudige en veilige manier gebeurt. Om de samenwerking en productiviteit te verbeteren werd gekozen voor een cloud infrastructuur inclusief Office 365 met Skype for Business en Remote web access, hierdoor kunnen de consultants ook van buitenaf gemakkelijk met elkaar communiceren.

Een cloud server gebouwd op het azure portaal van Microsoft zorgt dat alle bestanden en documenten veilig in de cloud staan. De azure cloud server zijn een ideaal om de  ICT kosten te verlagen en de flexibiliteit van KMO en VZW te verbeteren.

Heeft u interesse om ook te migreren naar Office 365? Wilt u weten of Azure Cloud servers en Office 365 voor u bedrijf een goede oplossing is? Neem nu contact met ons op voor een gratis audit, dan zoeken wij dit voor u uit.

Klant: Zero Emission Solutions KMO
Project: Cloud infrastructuur & ICT Management
Voordelen: 30% minder kosten, Budgeteerbare kosten, Overal Toegang, Efficiënter, Flexibeler, Samenwerken
Diensten: Azure server, DaaS, Exchange Online Migratie, Office 365, Security, Back-up management, Windows Server 2012, Windows Intune, SaaS, PaaS, IaaS, ICT Architecture, Private & Public Cloud, ICT Consulting, ICT Strategie, ICT Infrastructuur