ICT infrastructuur

ICT infrastructuur = de Ruggengraat van uw onderneming

Meer dan ooit is ICT van essentieel belang voor bedrijven. Een betrouwbare ICT infrastructuur is de ruggengraat van elk modern bedrijf. De ICT-infrastructuur van bedrijven wordt echter alsmaar complexer en de eisen eraan worden steeds hoger.

ICT infrastructuur

Volgens ons is de ICT-infrastructuur één van de factoren die bepaalt hoe efficiënt en accuraat een organisatie kan functioneren en hoe snel ze over informatie kan beschikken. De snelheid en veiligheid van het netwerk heeft niet enkel een grote invloed op de algemene productiviteit maar zeker ook op de tevredenheid van de medewerkers en kan een impact hebben op de continuïteit van uw bedrijf.

Anders gezegd: uw huidige ICT infrastructuur kan mee de oorzaak zijn van de beperkingen van vandaag en de gemiste kansen van morgen.

Wij documenteren, installeren en beheren al uw netwerken en hardware, want uw doel is ons doel. Samen met u bouwen wij een doordachte ICT-strategie uit die 100% bijdraagt aan de doelstellingen van uw bedrijf. Zodat de ICT-oplossingen voor u een tastbare meerwaarde creëren.

Niet zeker of uw ICT Infrastructuur wel op punt staat? Ontdek nu of deze aan een update toe is met onze gratis netwerkanalyse. Want een betrouwbare ICT is de ruggengraat van elke moderne onderneming.

ICT Documentatie

Een betrouwbare ICT infrastructuur begint met een uitgebreide audit en het opmaken van een ICT Documentatie die de mogelijke zwakheden in uw ICT-infrastructuur meteen blootlegt. Dit document  is de ideale basis om de juiste investeringen in uw ICT infrastructuur te plannen. Het resultaat is niet een oplossing maar een plan dat als basis dient voor uw verdere ICT beleid.

Maar een ICT documentatie is niet alleen goed voor het opmaken van een investeringsplan of ICT Strategie, maar ook voor de latere ICT support. Ze geeft een overzicht van de volledige ICT infrastructuur van uw organisatie. Alles wat een ICT medewerker nodig heeft voor een interventie zit nu op één beveiligde plaats. Er moet niet naar gezocht worden waardoor deze interventies sneller verlopen. Een probleem dat sneller opgelost is, is niet alleen goedkoper opgelost maar geeft ook minder ergernis aan de gebruikers die op dat ogenblik niet kunnen werken.

Een goede ICT Documentatie verhoogt de productiviteit van uw medewerkers door hen toegang te geven tot snellere ICT support. Deze documentatie is dus enorm belangrijk om uw ICT infrastructuur en dus ook uw business te ondersteunen. Deze documentatie houden wij up to date en delen wij met u, zo bent u op elk ogenblik op de hoogte van de wat er binnen uw bedrijf aanwezig is.

Helpdesk

Vindt u ICT maar ingewikkeld? Wij documenteren en installeren niet alleen netwerken en hardware, maar wij beheren deze voor u. Net-ICT zorgt voor de perfecte communicatie tussen uw computers, printers, servers, cloud en netwerk. Zo vertrouwt u altijd op een solide infrastructuur, die uw bedrijf op elk moment ondersteunt.

Onze ICT-experts beheren uw ICT-infrastructuur dan ook niet alleen op maat van uw bedrijf. Maar ook op maat van uw mensen. U krijgt een heldere uitleg en wij gaan meteen aan de slag.

Net-ICT is gespecialiseerd in resultaatgerichte IT diensten voor KMO’s en VZW’s.

We geven u graag strategisch advies, bouwen een ICT-infrastructuur en netwerk dat voor u werkt, of onderhouden en beveiligen uw informaticapark. Als uw ICT-copiloot helpen we uw zaak hoge topen scheren

Infrastructuur diensten:

 • Consulting

 • Outsourcing

 • Strategie & Advies

 • Architectuur

 • Cloud computing

 • Network

 • Unified Communications

 • Security

 • Backup

 • Data Center

 • Big Data

 • Transformatie & Migratie

 • Development

 • Microsoft

 • Training & Coaching

 • Managed Support Service

 • Direct Support & Helpdesk

Infrastructuur diensten op maat voor KMO’s & VZW’s.

Wij garanderen onze klanten een kwalitatieve dienstverlening die bij hen past.

Optimale performantie

Onze dienstverlening waakt continu dat uw ICT doelstellingen op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Dit met het oog op flexibiliteit, zodat u gemakkelijk kunt inspelen op de nieuwe opportuniteiten die zich voordoen.

Beschikbaarheid

Verschillende organisaties moeten omwille van strenge complianceregels de permanente beschikbaarheid van hun IT-systemen kunnen garanderen, met goed uitgedokterde fall-backscenario’s. Net-ICT biedt deze oplossingen en diensten aan.

Beveiliging

Net-ICT streeft naar een rationele en dynamisch beveiliging van uw organisatie. Met een beveiliging in verschillende lagen, is uw organisatie beter beveiligd tegen online bedreigingen, informatielekken en hacking.

24-uurs/7 Support

Steeds meer bedrijven nemen afscheid van traditionele werktijden. Hierdoor is het 24u/24 kunnen beheren van systemen en applicaties van essentieel belang. Onze technologieën zijn klaar om externen beveiligd toegang te verlenen tot de bedrijfssystemen.

Ons bewezen proces levert resultaten!

1. COMMUNICATIE

2. PLANNING

3. UITVOERING

4. TESTEN

5. LEVERING

Klanten referenties en Testimonials

“De uitdaging voor Net-ICT was om onze bestaande mail-service in een zo kort mogelijke tijd te migreren naar Exchange Online. Voor onze gebruikers moest dit transparant zijn. De volledige migratie werd op één weekend tot een goed einde gebracht.”
Pascal Van der Mynsbrugge, Gemeente Merchtem